Gado gado

Ingrediënten: 

Verschillende groenten, zo kleurig mogelijk (bijv. boontjes, wortel, taugé),samen 200 gram,

2 middelgrote aardappels,

150 gram tahoe en/of tempeh,

pindasaus (zelfgemaakt),

olie.

Voor de garnering: 

gebakken uitjes,

gehakte selderij,

plakjes komkommer,

plakjes gekookt ei,

kroepoek (maak een keuze of neem ze lekker allemaal).

Bereidingswijze:

Kook de aardappels gaar en snij ze in plakjes.

Kook ook de groenten gaar. Overgiet taugé met kokend water.

Droog tahoe en/of tempeh met keukenpapier en snijd ze in blokjes van 1 cm.

Bak ze in ruim olie lichtbruin op hoog vuur,  5 min. Steeds omscheppen.

Leg de aardappelen op een schaal en schik de groenten er omheen.

Giet de pindasaus erover.

Leg tahoe en/of tempeh in het midden en schik de garnering er omheen.