Voor het ontbijt: sap van een halve citroen en een sinaasappel. Hiermee neem ik de Visolie; Resveratrol; theelepel vit.C, mariadistel; groenethee-extract, MSM-poeder, floradix en Kurkuma in.

Ontbijt met 2 zuurdesem- of moermanboterhammen: 1 met kaas; 1 met suikervrije bio-jam of met notenpasta van pinda's en cashew- en amandelnoten. 1 kop witte thee.

Half de ochtend een kopje koffie met een stuk appelplaatkoek of een zoet broodje.

Rond half een melkkefir met zonnebloempitten, sprulina, gemalen hennepzaad, chiazaad, lijnzaadolie en vit C-poeder, voorafgegaan door een glas zelfgemaakt kroten-worteltjessap.

Hierbij een glas waterkefir met een koffielepel troebele appelciderazijn.

Half de middag een bakje gesneden fruit, wat later gevolgd door een glas bio granaatappelsap.

Een beker thee van zelfgekweekte paardebloemwortel.

Ondertussen ook wat bittere amandel- of abrikozenpitten.

's Avonds voor het diner weer de de visolie; resveratrol; mariadistel; groenethee-extract en kurkuma, ingenomen met een glas bieten-wortelsap en MSM-poeder. Verder vit. C,(AOV; 333 Ascorbyl palmitaat) opgelost in Vierge olijfolie.

Tegen 20:00 uur een kop verse gemberthee met citroensap.

21:00 uur 1 cracker met  honing en daardoorgemengd kaneelpoeder + een rijstekoek met jonge kaas. Alles besmeerd met roomboter.

Dit gevolgd door 25% thc-pasta met 5% cbd. Na 10 minuten een glas granaatappelsap gevolgd door een schaaltje met een klein handje walnoten + cashewnoten + 3 paranoten.

Later op de avond een stukje jonge boerenkaas.

Verdeeld over de dag snuif ik nog aan  soorten etherische olie: teatree; lavendel, den en sandelhout.

terug naar hoofdvehaal