Higher Spirit Academy= Regina van Eijk

https://www.higherspiritacademy.nl/

WIE IS DE PERSOON ACHTER DE HIGHER SPIRIT ACADEMY?

Dat ben ik, Regina! Healing coach, ascensie trainer en ervaringsdeskundige als het gaat om verbinden met jezelf en de kosmos. Met Higher Spirit Academy inspireer en coach ik jou om ook deze verbinding weer te gaan maken en hiermee je leven te verrijken.

Dit doe ik o.a. door middel van het traject: Het Pad naar Innerlijk Meesterschap, voor jouw emotionele én spirituele ontwikkeling.

Daarnaast hebben de afgelopen jaren inmiddels duizenden mensen kennis gemaakt met energiewerk, door middel van de gratis healing ❤ Hierover en nog meer kun je beschikken, als je gratis app installeert: https:///www.higherspiritacademy.nl/app.

Verder voor mensen met 'prikspijt': hier vraag je een healing aan om negatieve effecten ervan weg te halen: https://www.higherspiritacademy.nl/covid/

 

OVER MIJN REIS…

Als kind heb ik het heel moeilijk gehad in het accepteren van mijn aardse leven. Ik was erg in mezelf gekeerd en vond het lastig om contact te maken. Uren starend naar het Universum, met een diep verlangen om weer terug naar huis te keren. Door de jaren heen vervaagde de herinneringen en het verlangen naar ‘thuis’.

Ook in de relatie met mijn ouders heb ik nooit verbinding ervaren. Dit resulteerde in een enorme boosheid, verdriet en gevoel van eenzaamheid. Mijn jeugd is dan ook niet iets waar ik met veel plezier op terug kijk, maar heb altijd geprobeerd om er het beste van te maken.

Al op jonge leeftijd werd ik zelfstandig onderneemster van een goedlopend bedrijf, had ontzettend veel vriendinnen en maakte mooie reizen. Aan de buitenkant leek het alsof ik alles goed voor elkaar had, maar niets was minder waar…

Er was drie keer een burn-out, een Ayahuasca ceremonie en een lange zoektocht nodig voor ik mijn patroon inzag en begreep waarom ik maar niet in contact kon komen met mijn gevoel en spiritualiteit… Ik durf dan ook wel te stellen dat ik een aardige ervaringsdeskundige ben 

Gedreven door aanhoudende vermoeidheid, fysieke pijn en ook een diep verlangen naar verandering ging ik op onderzoek uit. Nadat de medische wereld mij niet verder kon helpen, besloot ik (inmiddels 12 jaar geleden) een cursus Reiki te gaan volgen. Dit was het startsein voor nog vele andere trainingen en opleidingen op intuïtief-, spiritueel- en esoterisch gebied.

Na een intensief traject en de vele opleidingen, begonnen er steeds meer ‘kwartjes te vallen’. Ik leerde mezelf op een veel dieper niveau kennen en begon het gevecht met mezelf steeds duidelijker te zien. Een angst voor alles wat er in mij lag opgeslagen aan oude pijn en het verdriet en gemis aan verbinding met mijn (spirituele) zelf.

Deze bewustwording, het leren helen en loslaten van blokkades en het leren toelaten van mijn emoties en gevoelens heeft er aan bijgedragen dat ik stap voor stap steeds dichter bij mijn kern ben gekomen en het ‘gevecht’ met mezelf kon loslaten.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en word mijn missie steeds duidelijker; verbindingen herstellen, met jezelf en de kosmos.

Mijn meest recente beproeving is de hereniging met mijn zielen familie, een emotioneel weerzien, waar ik al die jaren als klein kind zo naar heb verlangt. Eindelijk is ook dat contact zich weer aan het herstellen, waarin ik nu in een onderzoekende fase zit. Ik voel een bijzondere samenwerking ontstaan en kijk uit naar alle ontwikkelingen die nog mogen gaan komen ❤

Ik ben klaar voor de verbinding, jij ook?