Slakken bestrijd ik op verschillende manieren:

- Wol om de plantjes heen leggen

- Biervallen

-Water met platgespampte knoflook gieten.

- Langs randen toch biologisch verantwoorde anti-slakkenkorrels.

 

 Meeldauw tegengaan:

 - 40 cl melk en 60 cl water bij elkaar schudden en spuiten

- 1 zakje bakpoeder op 250 cl water en spuiten (niet op druiven, want die barsten open!)

Higher Spirit Academy= Regina van Eijk

https://www.higherspiritacademy.nl/

WIE IS DE PERSOON ACHTER DE HIGHER SPIRIT ACADEMY?

Dat ben ik, Regina! Healing coach, ascensie trainer en ervaringsdeskundige als het gaat om verbinden met jezelf en de kosmos. Met Higher Spirit Academy inspireer en coach ik jou om ook deze verbinding weer te gaan maken en hiermee je leven te verrijken.

Dit doe ik o.a. door middel van het traject: Het Pad naar Innerlijk Meesterschap, voor jouw emotionele én spirituele ontwikkeling.

Daarnaast hebben de afgelopen jaren inmiddels duizenden mensen kennis gemaakt met energiewerk, door middel van de gratis healing ❤ Hierover en nog meer kun je beschikken, als je gratis app installeert: https:///www.higherspiritacademy.nl/app.

Verder voor mensen met 'prikspijt': hier vraag je een healing aan om negatieve effecten ervan weg te halen: https://www.higherspiritacademy.nl/covid/

 

OVER MIJN REIS…

Als kind heb ik het heel moeilijk gehad in het accepteren van mijn aardse leven. Ik was erg in mezelf gekeerd en vond het lastig om contact te maken. Uren starend naar het Universum, met een diep verlangen om weer terug naar huis te keren. Door de jaren heen vervaagde de herinneringen en het verlangen naar ‘thuis’.

Ook in de relatie met mijn ouders heb ik nooit verbinding ervaren. Dit resulteerde in een enorme boosheid, verdriet en gevoel van eenzaamheid. Mijn jeugd is dan ook niet iets waar ik met veel plezier op terug kijk, maar heb altijd geprobeerd om er het beste van te maken.

Al op jonge leeftijd werd ik zelfstandig onderneemster van een goedlopend bedrijf, had ontzettend veel vriendinnen en maakte mooie reizen. Aan de buitenkant leek het alsof ik alles goed voor elkaar had, maar niets was minder waar…

Er was drie keer een burn-out, een Ayahuasca ceremonie en een lange zoektocht nodig voor ik mijn patroon inzag en begreep waarom ik maar niet in contact kon komen met mijn gevoel en spiritualiteit… Ik durf dan ook wel te stellen dat ik een aardige ervaringsdeskundige ben 

Gedreven door aanhoudende vermoeidheid, fysieke pijn en ook een diep verlangen naar verandering ging ik op onderzoek uit. Nadat de medische wereld mij niet verder kon helpen, besloot ik (inmiddels 12 jaar geleden) een cursus Reiki te gaan volgen. Dit was het startsein voor nog vele andere trainingen en opleidingen op intuïtief-, spiritueel- en esoterisch gebied.

Na een intensief traject en de vele opleidingen, begonnen er steeds meer ‘kwartjes te vallen’. Ik leerde mezelf op een veel dieper niveau kennen en begon het gevecht met mezelf steeds duidelijker te zien. Een angst voor alles wat er in mij lag opgeslagen aan oude pijn en het verdriet en gemis aan verbinding met mijn (spirituele) zelf.

Deze bewustwording, het leren helen en loslaten van blokkades en het leren toelaten van mijn emoties en gevoelens heeft er aan bijgedragen dat ik stap voor stap steeds dichter bij mijn kern ben gekomen en het ‘gevecht’ met mezelf kon loslaten.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en word mijn missie steeds duidelijker; verbindingen herstellen, met jezelf en de kosmos.

Mijn meest recente beproeving is de hereniging met mijn zielen familie, een emotioneel weerzien, waar ik al die jaren als klein kind zo naar heb verlangt. Eindelijk is ook dat contact zich weer aan het herstellen, waarin ik nu in een onderzoekende fase zit. Ik voel een bijzondere samenwerking ontstaan en kijk uit naar alle ontwikkelingen die nog mogen gaan komen ❤

Ik ben klaar voor de verbinding, jij ook?

 

 Frank Anrijs heeft een plan ontwikkeld om zo gemakkelijk mogelijk te tuinieren. Hij heeft een blog, waarin hij zijn ideeën uiteenzet:

https://yggdra.be/blog/

Hij gebruikt bijvoorbeeld mulchen om de bodem te voeden, onkruid te verminderen en spitten overbodig te maken.

Verder combineert hij planten op kleur, geur en grootte om insecten te verwarren. Ook zaaien in golven hoort daar bij.

De tuin wordt verdeeld in bedden van ongeveer 1,20 m breed en ong. 2,50 meter lang.

Dit heeft het voordeel, dat je niet steeds op de bouwgrond hoeft te staan, zodat je het bodemleven niet verstioort.

Lees voor meer bijzonderheden de blog-artikelen nog eens door.

Meer weten over mulchen en de achterliggende gedachten, kijk hier: https://humisme.nl/ (wel even een inlog aanmaken: gratis) 

Ook bij Mark Siepman is veel over het bodemleven te vinden: https://marcsiepman.nl/artikelen/

 

 

WIE IS TETSIEA?

Tetsiea Blijham is internationaal bekend van de vele Lichtmeesters frequenties en boodschappen die ze regelmatig via de social media en webinars doorgeeft. Tetsiea is een spiritueel leraar die verbonden is met de LichtFrequenties.

De boodschappen die ze doorgeeft, worden door haar tienduizenden deelnemers als healend en bekrachtigend ervaren. Dit doet ze op een aardse manier en haar spontane voorkomen en opmerkingen worden door velen als authentiek en verhelderend ervaren. Haar tienduizenden deelnemers aan de webinars, de online trainingen en Master opleidingen ervaren meer kracht, duidelijkheid in keuzes maken in het leven, antwoorden op de misse van de ziel en ontwaken voor het Licht en de Kracht in zichzelf.

Tetsiea’s ontwaken gebeurde tijdens een bezoek aan Chalice Well in Glastonbury (Avalon) in Engeland. Hier ontwaakte ze voor het enorme Lichtveld (Kristallijnen Veld) waarin ze boodschappen doorkrijgt om door te mogen geven. Sindsdien is ze direct verbonden met de Aartsengelen en Verheven Meesters, die haar leiden in haar leven en werk.

Tetsiea gebruikt haar heldervoelende en helderwetende gaven samen met haar jarenlange ervaring als krachtige coach en trainer om deelnemers voorbij te laten gaan aan hun blokkades. Ze te laten openen voor hun volledige potentie. Ze te trainen om hun eigen intuïtieve kanalen te openen en leren gebruiken. Ze te laten leven vanuit de frequentie van de ziel.

Veel van Tetsiea’s deelnemers hebben krachtige healings ervaren op gebied van fysieke klachten, onverklaarbare doorbraken op financieel gebied, twinsoul liefde of liefde aantrekken, hebben in kort de stroom van hun leven gevonden.

 

 

hallo Jan, ik heb in de middag 2 weken geleden op de bank gelegen met weer krampen in mijn borst en door een of andere ingeving bij toeval naar Jomanda geluisterd. Dan is het 's nachts weer zover. Een spirituele operatie en ik begrijp dat het werk wat door haar in gang is gezet gewoon tot op de dag van vandaag doorgaat. Dan krijg ik vandaag een mail van een vriendin die in haar droom mij ziet zitten met een infuus die is aangesloten en ze weet dat ik een behandeling heb gehad in een soort ziekenhuis. Hieronder mijn eigen droom:

Ik zit op een bed in een ziekenhuis en wacht op de dokter. Er ligt een telefoon met een nummer voor mijn neus en ik vraag de paar zusters wie of ik bellen moet. Zij zeggen dat er vanzelf iemand naar mij toe zal komen, ik ben een bed – patiënt namelijk. Er staat een klein dingetje met medicijnen op bed dat eruit ziet als zwart gruis. Daar komt de dokter en hij heeft een enorme injectiespuit in zijn handen. Hij zegt dat ik nu heel diep moet inademen omdat dit wel even heel vervelend gaat worden voor me. Ik adem diep in en hij steekt de lange naald rechtsonder mijn hart. Ik kan de hele beweging volgen en het is alsof er een ballon wordt opgeblazen in mijn borstkas. De pijnen, die ik toch als verdoofde pijn ervaar, voel ik helemaal in mijn borst tot in de rechterkant van mijn mond. Ik voel me al zieker en zieker worden en zelfs het kwijl loopt uit mijn mond. Dan moet ik rusten. 

Na een rustperiode loop ik naar de uitgang van dit ziekenhuis en als ik bij de uitgang kom dan staat mijn man daar. De arts komt er in burgerkleren ook aan en ik vraag hem wat of ik hier doe en of hij de arts is die mij geholpen heeft. Dat beaamt hij en hij loopt snel terug om vervolgens terug te komen en in zijn artsenkleren ons uitleg te geven over dit alles. Hij legt twee a-4 tjes op tafel en begint: 'Kijk, wij zijn ook steeds bezig om te onderzoeken hoe wij hulp kunnen bieden en nu hebben we dit bij jou gedaan. Ik zie dat hij snel het 2de vel op de 1ste legt, hij weet dat ik foto's van mijn hart of longen eronder zie liggen, ik zie ook wat donkere vlekken erop. Hij zegt dat ik wel veel wil weten over dit alles. Maar ja, deze zaken hebben mijn volle interesse. Maar kalm aan dus en niet teveel info in ene wil hij me geven. Dan zitten er opeens ook twee vrouwen bij en gaat het gesprek over ziektes. Het gaat nu om de gevolgen van een tekenbeet. Ik vertel dat ik wel eens zo met mijn nagel een teek eruit heb gewipt. De arts zegt dat het nu echt om vertrouwen zal gaan. Ik hoef alleen het woord Thorax te onthouden, dat is voor nu voldoende. Dan word ik wakker en zoek meteen op wat dat betekent:

Thoraxfoto is een medisch onderzoek, waarbij een röntgenfoto van de borstkas wordt gemaakt. Op de foto worden vooral de longen, het hartcontour en de botstructuren afgebeeld. Bij de opname wordt patiënt gevraagd diep in te ademen; de foto wordt gemaakt terwijl de adem wordt ingehouden. Daarna lig ik nog een paar uur in een bijzondere trilling.

prachtig he Jan???? Groetjes, Trienke