Jozef Rulof is heel belangrijk in ons leven, dank zij zijn boeken.

één van de vele schilderijen, die Jozef Rulof in trance maakte.

  


In zijn boeken beschrijft hij hoe het hiernamaals eruitziet en hoe de reïncarnatie plaatsvindt.
Bij het lezen van zijn boeken (ongeveer 25 stuks!!!) begrijp je opeens de wereld om je heen veel beter.
Alle puzzelstukjes vallen op zijn plaats. De verklaringen zijn heel logisch en je krijgt echt het gevoel dat dit de enige verklaring is voor alle verschillende gedragingen van mensen.


Wat Jomanda steeds vertelde, sluit hierbij naadloos aan.
Het is aan te raden om 'Een blik in het hiernamaals' als eerste te lezen. In de meeste bibliotheken is dit boek aanwezig. 
Je leert met deze boeken, dat liefde voor alles en iedereen het belangrijkste in je leven is. Ook leer je dat de dood niet bestaat, maar dat je gewoon uit je lichaam stapt en in de 'andere' wereld weer verder gaat. Deze wereld bestaat uit 7 'hemelse sferen', waar je naarmate je liefde bezit steeds hoger komt, eigenlijk stem je je steeds op een hogere sfeer af.

Mensen, die tijdens hun leven veel slechte dingen gedaan hebben, veel haat en geen liefde getoond hebben, zijn afgestemd op de lagere sferen, waarvan er ook 7 zijn. Ook van daaruit kun je weer langzaam evolueren naar de hogere hemelse- of liefdessferen. 
Ook kun je bij het 'overgaan' tot het vonkstadium terugkeren teneinde weer aangetrokken te worden naar een nieuw lichaam op aarde, om weer meer te leren en om opgebouwd karma in te lossen. 

Op de website van 
www.rulof.org kun je alles over hem lezen

Hier vind je ook samenvattingen van zijn boeken. Je kunt de eerste 8 boeken zelfs gratis downloaden als epub of pdf. Ook kun je ze gewoon online lezen! http://www.rulof.org/nl/e_books-downloaden

Jozef Rulof was een medium, dat op school bijna niets geleerd had. Via hogere geesten uit het hiernamaals schreef hij al zijn boeken in trance. Ook schilderden verschillende overleden schilders via hem allerlei schilderijen.