Jomanda

  

20 februari 2022: Jomanda live in uitzending van Robbert van den Broeke! Luister hier naar de podcast.

13 februari 2022: Jomanda live in uitzending van Robbert van den Broeke! Luister hier naar de podcast.

In deze uitzending las ze een gedicht (met een boodschap) uit eigen werk voor. Ook straalde ze de luisteraars in!!!! Ze beloofde regelmatig bij Robbert in de uitzending te komen om uit eigen werk voor te lezen.

Geweldig, want vorig jaar bij een vierdelige uitzending over Jomanda (waar Janny en ik ook aan hebben meegewerkt), wilde ze niet in die uitzending komen. Zelfs Tineke kreeg haar niet in beeld.

 

Zowel Jomanda als Jozef Rulof zijn tot nog toe heel belangrijk in ons leven geweest. Jomanda door haar wonderbaarlijke genezingen:

Janny werd van de zeer pijnlijke knobbels in haar borsten verlost. Op een röntgenfoto vlak ervoor en erna is te zien, dat alles verdwenen was!!!

Ook na een breuk in haar stuitje na een skeelerval werd Janny bij Jomanda in 1 keer van haar pijn verlost, zodat ze een afspraak bij de pijnbestrijding kon afzeggen.

Verder werd Jan van zijn chronische pijnen na een wervelbreuk verlost. (wegens osteoporose) De botsterkte was bij de volgende dexa-scan spectaculair toegenomen.

Via een foto instralen, bleek mijn moeder opeens veel helderder te kunnen zien, ondanks de geconstateerde staar. 
In het ziekenhuis konden ze niet geloven,dat haar ogen volgens de tests zoveel verbeterd waren.

Jomanda heeft een paar cd's en dvd's uitgegeven. Het draaien van deze cd's helpt bij allerlei kwalen. Ik heb hem zelfs aan een ouder van een leerling gegeven, om bij haar echtgenoot te draaien, die al enkele maanden in coma lag. De volgende dag was hij bij en kon hij op zaal!!! Het nummer The Song of Light, dat dit bewerkstelligde kunt u hieronder beluisteren.

Download(Right-click & select "save link as" or "save target as"...)

Een ander lied is 'The other dimension'  wat u hieronder vindt:

Download(Right-click & select "save link as" or "save target as"...)


Jomanda's  website is helaas uit de lucht..

Jammer, dat ze een beetje is weggepest uit Nederland. Nu zetelt ze in Canada.

De hulplijn en water instralen kun je helaas niet meer bellen. Ik heb het instralen net op tijd met mijn telefoon opgenomen. Hebt u interesse stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat ik het u gratis kan mailen. Het water instralen kan ook tijdens het spelen van 'The song of light'.

Met dit ingestraalde water kun je veel kwalen genezen, zoals bijvoorbeeld brandwonden; oorpijn; kneuzingen, enz. Je kunt er zelfs alggroei in je vijver mee tegengaan. Mijn vrouw heeft om dit te bewijzen haar hand in een kaars gehouden: verbrand! Meteen ingestraald water er op en na vijftien minuten was er niets meer te zien!!!!! 

Op 15 januari 2014 kreeg ik van iemand, die nog steeds contact met Jomanda heeft, het bericht, dat Jomanda een paar moeilijke jaren achter de rug heeft, maar dat het nu gelukkig weer beter gaat!! De relatie met Ray/Ramon is verbroken.

Klik hier voor een deel van een interview met Story uit dec. 2017

Wilt u over uw ervaringen met Jomanda vertellen, mailt u mij, zodat uw verhaal ook hieronder kan komen. Anderen weten dan ook, wat voor geweldigs er vanuit de andere wereld mogelijk is!

Hieronder kunt u enkele reacties van andere lezers bekijken, waarin ze hun eigen ervaringen weergeven (ze hebben hier toestemming voor gegeven):

Klik op de naam: 

Trienke1

Trienke2

Saskia

Jet van E.

Anita1

Anita2

Jan-Erik

Tineke

Wim S.