Vindt u dit artikel te lang? klik hier voor de samenvatting

Overzicht van mijn supplementeninname, Klik hier.

Sinds 24 juli 2015 weet ik, dat ik aan Chronische Lymfatische Leukemie lijd.  

Toevallig bleek bij bloedonderzoek door een vastzittende niersteen, dat ik veel te veel witt more mete bloedlichaampjes had. (waarde 37) Ik kreeg toen pennicilline toegediend, omdat men dacht, dat er een ontsteking in de urineleider door de niersteen was ontstaan.

Later aan de huisarts gevraagd, of dat nog eens onderzocht kon worden, daar de waarde eerst toch wel erg hoog was.

Gedaan, maar de huisarts belde me toen zelf op, met de mededeling, dat de waarde nu zelfs in de 40 zat!

Ze ging meteen een afspraak bij een internist maken. Na wat bloedonderzoek; buikfoto'sen echo's van keel en buik, kwam eindelijik het hoge woord eruit:

Je hebt Chronische Lymfatische Leukemie.

Op mijn vraag, wat dit betekende, kwam het volgende: je zult steeds zieker worden en over 7 tot 13 jaar dood zijn.....................

Wat aan te doen? Nee, we gaan eerst afwachten......., als de lymfklieren in je keel, oksels en liezen opzetten en je milt en lever zo erg opzwellen, dat het bijna niet te verdragen is, dan pas geven we chemo om alleen de verschijnselen te onderdrukken.

Dit kan maar een beperkt aantal keren, zodat we daar zolang mogelijk mee wachten. De ziekte zelf is niets tegen te doen.

Dit was een typisch voorbeeld van een slecht-nieuws-gesprek en een enorme koude-douche! 

Nu had ik op dat moment al een dikke keel en was heel snel moe (ik dacht, dat het door die slopende niersteen kwam), waardoor het kwartje snel gevallen was.

Na een poosje heb ik toch aanvaard, dat ik niet oud zal worden. Meteen financiën op orde gebracht, door alles bij één bank onder te brengen. Testament bijgewerkt en voor Janny een  nieuwe elektrische fiets gekocht, zodat ik op haar elektrische Giant Revive kon rijden, zonder al te snel moe te worden.

En................... op internet mogelijkheden zoeken: lid geworden van Hematon, een patiëntenvereniging voor lijders aan bloedziekten.

Verder kwam ik via een kennis met iemand in aanraking, die aura's kon zien en adviezen gaf. Deze persoon had via telepatische weg en automatisch schrift in het Latijn allerlei formules en gegevens doorgekregen. Dit bleek de basis te zijn om kristallen te maken, die energie afgaven.

 Klik hier voor meer informatie over de uitvinder.

Later kreeg hij op dezelfde wijze door, hoe hij platen kon maken, die energie uitstraalden en zelfs negatieve stralingen, zoals aardstralen en negativiteit kunnen neutraliseren.

Ik kreeg vertrouwen in hem en kocht wat materiaal:

- Kristallen blauwe bol

- 30 cm plaat

-100 cm plaat

-armband met daarin de 'tekeningen' verwerkt.

Ik merk, dat ik nu meer energie heb.

  

Dit is niet het enige, wat ik doe om me beter te voelen.

Ik drink al iedere dag waterkefir (zie verder op deze website) en ingestraald water. (Zie Jomanda, op deze website)

Sinds ik in 1998 mijn rug brak, drink ik geen koffie en thee meer! Gebruik heel weinig alcohol en ben al meer dan 20 jaar vegetariër.

 

Ik slik nu ook vitamines en enzymen volgens de bevindingen van Dr. Pauling en Dr. Matthhias Rath. 

http://hetuurvandewaarheid.info/2012/05/24/ortho-moleculaire-therapie-vitamine-c/

De combinatie van Lysine, Proline, Groene-thee-extract, veel vitamine C en vitamine B-complex zorgen er volgens deze doktoren voor, dat kankercellen zich niet kunnen vermeerderen, waardoor het lichaam de kanker zelf de baas kan. Klik HIER voor een verklaring van deze cellulaire geneeskunde.

Klik HIER om de precieze combinatie van de 'elitecocktail' te zien en waar je het kunt kopen.

Dit wordt de 'elite-cocktail' genoemd, daar presidenten en 'hoge Pieten' dit slikken om niet ziek te worden en beter in hun vel te zitten.

 

Tenslotte drink ik iedere dag een glas versgeperst worteltjessap gemengd met bietensap (biologisch). Dit weer volgens de ideeën van Dr. Moerman. Ik volg nu streng het Moermandieet. Klik op: Moermandieet    Vooral suiker is de brandstof voor kankercellen!! Ook producten met wit meel zijn daarom slecht. (en natuurlijk vegetarisch en geen koffie en thee) Cholesterol mag/moet gewoon weer! Dus roomboter op mijn boterham!

 

Verder op 22 december 2015 een afspraak van 2 uur gehad met Mevr. Jantsje Dekker uit Gouda. Zij is o.a. Klassiek Homeopaat en heeft kanker als specialiteit. Hier haar website

 Ze heeft nu (op 5 januari 2016) uitgezocht wat goed voor mij is. Er is nu begonnen met 'rotzooi' uit mijn leven aan te pakken: kwalen, die ik had; bijna-dood-ervaring; keel- en oorontstekingen; asthma; gebruikte medicijnen, enz. Van de drie geschikte middelen voor het aanpakken van deze 'omgevings-factoren' blijken er 2 te zijn, die ook tegen kanker gebruikt worden. Dus eigenlijk wordt de hoofdkwaal gelijk ook al aangepakt. 16 februari weer een afspraak

15 januari 2016--> Bezoek aan internist/hematoloog: bloedwaarden b-leukocyten iets gestegen--> van 46 naar 53. IJzer (hemoglobine) was hoger dan normaal. Ze vroeg of ik ook ijzer slikte. Nee. Achteraf waarschijnlijk door het bietensap ( kroten), dat heel veel ijzer bevat. Niets aan de hand, gewoon afwachten en over 10 weken weer terug.

 Nu ook melkkefir in het bezit. Lekkerder, dan die 'rechtsdraaiende' yoghurt uit de winkel, waar toch weer allerlei vage stoffen doorheen zitten.

Begonnen met extra vitamine D3. Wordt ook heel veel genoemd om je immuunsysteem te versterken.

Sinds 7 februari eet ik ook zelfgekweekte kiemen van verschillende zaden: erwten; broccoli, alfalfa enz.

Dit wegens de vele enzymen en vitaminen, die er in zitten.

  

13 februari Zelf begonnen brood te bakken. Het was te veel gezoek naar brood. waar geen suiker en andere troep in zat. Met zelfgemaakte zuurdesem.

16 februari weer naar de homeopaat in Gouda geweest. Weer verder met zelfde middelen, maar nu een hogere potentie: carc 3; ars3 en carbo A 3.

Deze middelen zijn vooral om te ontgiften, terwijl er 2 al tegen kanker zijn.

20 februari 2016 Gestart met Kurkuma

Gekocht bij: http://www.curesupportwebshop.nl/Webwinkel-Product-26588941/Curcumine.html

Dit is liposomale kurkuma. Het is in minuscuul kleine vetbolletjes ingepakt, zodat het goed door het lichaam wordt opgenomen. Het valt kankercellen aan en bevordert de apoptose (zelfvernietiging van kankercellen). 

21 februari 2016  Appel- en abrikozenpitten eten

In appel- en abrikpozenpitten zit Amygdalinook wel vitamine B17 genaamd. Hierin zit gebonden Cyanide. Gewone cellen kunnen hier niets mee, maar kankercellen wel --> die hebben betaglucosidase, waarmee ze de cyanide vrijmaken--> kankercel dood! Gewone cellen worden dan beschermd door rhodanese en andere enzymen.

23 februari ik heb de Stargate-evolution tot mijn beschikking: Klik hier voor de uitleg

Dit is weer een nieuwe stap, om je nog beter te gaan voelen!

 

Dit alles doe ik, omdat ik geen chemokuren wil en mezelf ga genezen!

De opgezette klieren in mijn keel zijn bijna weg, heb geen pijn meer aan mijn milt en ben veel minder moe!!!!

Het gaat nu zo goed, dat ik steeds op mijn elektrische fiets rijd zonder de stroom aan te zetten...............

Er zijn wel meer bijwerkingen:

- geen artrose meer in beide handen

- geen 'triggerfinger' meer

- geen last meer van astma

- maagzuurproblemen verdwenen.

- Net (17-3-2016) bij opticien geweest omdat het zicht slecht was: nieuwe bril moeten kopen, omdat mijn ene oog 50% verbeterd was en mijn andere oog zelfs 75%!!!!

Ik gebruik nu geen medicijnen meer.

30 maart 2016 Huisarts: Uitgelegd, waar ik mee bezig ben en waarom. Kon goed luisteren en had begrip. 

1 april 2016 Hematologe: Leukocyten gezakt naar 50,3 Hemoglobine 9,7. Gaat goed, tot over 3 maanden

5 april 2016 Homeopate: 1 nieuw middel--> Sepia. Voor de andere 2 --> Carc4 en carbo A4 weer sterkere potenties.

11 april 2016: Paardebloemen verzameld met wortel en in de sapcentrifuge extract van gemaakt. Dit schijnt de celdood (apoptose) van leukemiecellen te bewerkstelligen: klik hier voor de Nederlandstalige onderbouwing. -Engels: Paardebloemwortel zorgt voor 'zelfmoord' van kankercellen en versterkt lever. (Paardebloem=Dandelion)

paardebloem1

  

Wassen                                            In slowjuicer                                     In glas

24 april 2016 Begonnen met 1 capsule maitake-extract per dag, omdat dit vooral bij leukemie actief is: klik hier.

25 april 2016 Gerst gezaaid, om gerstegras te kunnen persen. Gerstegras schijnt goed te werken tegen Leukemie: klik hier voor het onderzoek

'Based on an experimental study conducted at George Washington University, the researchers used dehydrated barley grass extract to kill leukemic cancer cells. All of the leukemic cancer cells were killed.' 

Eind mei 2016 Gestopt met het gaan naar de klassiek homeopaat. Was te duur. Ook de liposomale kurkuma even gestopt. Werd ook nogal prijzig....

Slik nu ook meer abrikozenpitten dan de voorgeschreven 8. Je schijnt er zo'n 40 per dag te moeten nemen als je al kanker hebt!

De wortels van paardebloemen gooi ik nu door de slow-juicer en giet het dan in ijsblokjesvormen en vries ze in. Iedere dag neem ik zo'n extractblokje en neem dat na ontdooien in.

1 juli 2016 Naar hematologe. 'slechte b -leukocyten' toch weer gestegen. nu van 52 naar 59. Volgens de arts niets schokkends. over 3 maanden terug.

Juli 2016  Toch weer met kurkuma begonnen. Probeer nu aan thc-olie te komen, om te proberen of dat effect heeft. 

Augustus: sinds half deze maand aan de THC-pasta + cbd-olie

16 okt. bloed geprikt........ Helaas zijn de b-leukocyten gestegen naar 90,2........... Volgens de hematoloog (op 31 okt.) kan dit veroorzaakt zijn door de pittige griep en verkoudheid van de laatste maand. Ik blijf dus maar moed houden en doorgaan.

8 nov. 2016 De Stargate Evolution wordt nu omgebouwd naar een met gouden bollen. Ik schijn super op de gouden bollen te reageren bleek bij mijn aanwezigheid daar.

 

Volgens een medium werd eerst een bruine vlek van de CLL boven in mijn aura te zitten, die weg was na een 20 minuten voor een supergrote Stargate Evolution met veel gouden bollen. Dus over een paar weken weer bloed prikken. Ik heb daar een heel positief gevoel over!!!

27 november: bloeduitslagen vallen tegen-- > b-leukocyten absoluut naar 96. (Rode bloedcellen en bloedplaatjes oké) Gewoon leukocyten 104.

Over een maand (2 jan.)weer terug.......... Ik voel me gelukkig nog steeds fit.

4 dec.  Gezocht naar een NTTT-arts (Niet Toxische Tumor Therapie) en gevonden: Dr. H.C. van Prooijen, ook hematoloog en internist!!!

Gebeld en afgesproken, dat ik alles, wat ik deed hem zou toesturen. Hij zou dan proberen mijn supplementen te fine-tunen.

9 dec. de brief ontvangen. 

Doelstelling progressie van het ziektebeeld te stabiliseren:

- Vit. D. 6000IE (van Vitals 2x 3000IE) per dag op geleide vit. D bloedspiegel (laten bepalen)

- Mariadistelextract van AOV 2x daags 450 mg = 2 capsules klik hier

- Groene thee capsules van Vitals 650 mg 2 x daagds 1 capsule

- Curcuma liposomaal van Curesupport 2x daags 10 ml.

granaatappelsap

 - Visolie 4 gram per dag van Minami Morepa platinum 1000 mg 2x daags 2

- Resveratrol forte van AOV 2 maal daags 1 capsule

- Houtsmullerdieet: veel groente; fruit; volle graanproducten en vette vis.

- Granaatappelsap 2 glazen per dag wegens ellagine zuur suppletie 

- Vitamine C 3-6 gram per dag

Verder stoppen met LLysine en Lproline. Wietolie weet hij niets over dus advies is stoppen.

Gelijk alles besteld en begonnen........ eind december bloedprikken en 2 jan naar hematologe/oncologe..

20 dec. 2016 Bloeduitslagen: Lymfocyten absoluut 84,2  gewoon leukocyten 92,2. Een opmerkelijke verbetering. Het zakt!!!!

2 maart 2017 Lymfocyten absoluut 113,9 gewoon leukocyten 121.  Een flinke domper!  Verder voel ik me gelukkig nog prima. Heel fit en geen klachten.

-In contact gekomen met Suver Nuver. Hier bestel ik nu mijn THC met CBD. Lidmaatschap/donatie € 10 per maand. bestellen Basis 10ml € 10. Medium donatie van € 15. Hoog gehalte van € 20 donatie.

29 maart Naar Zeeland geweest om een infraroodcabine met Nobelflex duolampen te kopen. Nobel, eenspersoons met 4 lampen, die zowel korte golf als in de andere stand magnesiumoxidestralers met lange- en middengolf heeft.

 

31 maart Op aanraden van Alex (een mede CLL'er) een aardingslaken aangeschaft. Goed voor je immuunsysteem. Ik slaap er prima op!

27 april Begonnen met msm-poeder. Dit is een natuurlijke vorm van zwavel. Zie hier de uitleg

Sinds 5 mei ook gestart met EFT. Dit is een Emotional Freedom Technique. Hierbij declameer je bijvoorbeeld: Ook al heb ik Leukemie, ik houd van m,ezelf. Dit doe je, terwijl je allerlei drukpunten aantikt (volgens de oude Chinese geneeskunst)

Zie voor uitleg: https://eftnederland.nl/wat-eft/  en http://stichting-eft.nl/ Dit allemaal om het verloop van je leven bewust te beínvloeden.

zie voor de Amerikaanse versie: https://www.thetappingsolution.com/

11 mei Bloeduitslagen:  Lymfocyten absoluut 109,70 (van113,9) gewoon leukocyten 117 (van121) hemoglobine 7,9 (was 8,5)

Tikkeltje gezakt dus, maar erger is, dat de hemoglobine ook gezakt is. (kan volgens hematoloog komen, doordat die in het beenmerg in de knel komen.)

Ook zijn milt en lever gezwollen. (oeps) De kalk is nu prima. Botten zijn volgens de dexascan nu ook prima! (raar, want ik gebruik al een jaar geen medicijnen meer voor osteoporose)

Sinds 10 mei waterzuiveraar in gebruik. Deze alkaliseert en zuivert het leidingwater. Water smaakt heerlijk zacht.

20 mei 2017 Gebruik nu FLORADIX op aanraden van Alex Heuvelman. Dit om te proberen mijn rode bloedlichaampjes op te krikken met dit ijzersupplement.

1 sept. 2017 Oeps, nieuwe uitslagen:  Lymfocyten diff% 95 (van 94) gewoon leukocyten 174 (van117) hemoglobine 7,5 (was 7,9) Flinke domper....

                      Hematologe/oncologe: over 2 maanden weer bekijken en extra CT-scan laten maken van buik- en halsstreek; verder bepaling of gen 53 aanwezig is. Daarna bepalen welke behandeling het beste bij mij past. (indien nodig!)

Meteen van alles geIntensiveerd: Tussen de middag extra schep vit c + kurkuma + echinaceapoeder. Verder extra glas Waterkefir met appelciderazijn + kop brandnetelwortelthee + gemberthee. Ook met de energiebollen extra op de heup- en bovenbeenbotten. Meer EFT. Bij inname 's morgens en 's avonds van de supplementen ook Baking Soda er bij. Nu ook kiemen van gerst i.p.v. sap maken.Tenslotte ook meer bittere amandelen kauwen (30).

Tegenwoordig rasp en versnijd ik de paardebloemwortels, daarna drogen en er dagelijks thee van zetten.

 

Ik ga nog proberen om de wortels met een keukenmachine in stukjes te snijden en op 30 graden in de heteluchtoven te drogen. Dit schijnt beter te zijn dan in de zon drogen, omdat de etherische oliën dan beter behouden blijven.

22 okt 2017 Weer bloeduitslagen: Leukocyten terug van 174 naar 122!!!!!! Hemoglobine gelijk gebleven op 7,5!!! Hoera............... Verder wijst de CT-scan uit, dat er in de lever en in de milt geen supergrote Lymfklieren zitten, alleen van enkele millimeters. Ik heb niet het tp 53 en 17p-gen, wat gunstg blijkt te zijn. Het q13-gen heb ik wel, maar dat is niet ongunstig.

2 febr. 2018 Interview met MMV (Moermanvereniging) op Gezondheidsbeurs: 

https://www.mmv.nl/nieuws/medisch-wonder-op-gezondheidsbeurs

12 febr. 2018 Na weken hoesten dubbele longontsteking. Na veel pennicilline onder controle. Heel erg moe

7 maart 2018 Bloed geprikt: 's middags belde de hematoloog/oncoloog om te vragen of het toch wel met me ging. De hemaglobine is gezakt naar een alarmerende 5,4, terwijl de leukocyten gestegen waren naar 228! Nu begrijp ik, waarom ik zo snel moe ben. Was net weer een beetje aan het opkrabbelen. De 13e weer prikken en om 16:05 op bezoek....... (bloedtransfusie? behandeling?)

 13 maart 2018 Leukocyten 205 Hemoglobine 5,6. er moet iets gebeuren: Rituximab + chemo. Dit wil ik absoluut niet. Geen chemo. Toen kwam de hematoloog met HOVON 139, dit onderzoek werkt met Obinutuzumab en Venetoclax. Dit zie ik wel zitten. Gelijk brief gestuurd naar Dr. Croon in Ikaziaziekenhuis om een afspraak te maken. De 15e al bericht om de 22e langs te komen. Veelbelovend.

22 maart 2018 YESSSSSSS, ik ben aangenomen voor Hovon 139. Veelbelovend, daar de 7, die al een jaar bezig zijn, supergoede resultaten hebben!!!! Verder is het een veilig gevoel, dat nu iedereen, ook het verplegend personeel, weet wat er gaat gebeuren of kan gebeuren. Eerst volgende week een berg onderzoeken, waarna op 9 en 10 april de behandeling begint met infusen. Hierbij wel een paar dagen opgenomen. Veelbelovend, vol goede hoop!

9 april 2018 Eerste infuus met 100mg Obinutuzumab. Niet veel van gemerkt!. beginwaarden bloed:

                                                                     HB 5,9; Trombocyten 213; Leukocyten 173,6; Neutrofielen 3,74; Lymfocyten 163,6

  's avonds al verschil:                                  HB 5,5; Trombocyten 128; Leukocyten 122; Neutrofielen 8,71; Lymfocyten niet gemeten

10 april 2018 rest van het infuus met 900 mg Obinutuzumab.  

                                                                     HB 5,5 Trombocyten 107 Leukocyten 64,8; Neutrofielen 8,4; Lymfocyten niet gemeten.

  's middags alweer verschil:                        HB 5,7; Trombocyten 102; Leukocyten 38,2; Neutrofielen 8,4; Lymfocyten niet gemeten

Vooral woensdag en donderdag snel moe.

16 april 2e complete infuus: beginwaarden HB 6,8 Trombocyten 119 Leukocyten 3,7; Neutrofielen 1,54; Lymfocyten niet gemeten.  O2-verzadiging in het bloed is maar 46%, niet gek, dat ik zo moe ben......

Hele week snel moe. Er schijnt veel in mijn lichaam te gebeuren. Klieren in hals en nek zijn verdwenen. Ben benieuwd naar de volgende beginwaarden!!!

 23 april 3e complete infuus: beginwaarden HB 6,9 Trombocyten 160! Leukocyten 2,8; Neutrofielen 1,29; Lymfocyten niet gemeten (beetje zorgen over de lage neutrofielen, soort uitgegroeide witte bloedlichhaampjes) Ik vermijd zieke mensen en kinderen, kom ook niet bij groepen mensen, zoals EHBO en Schietvereniging. Nierfunctie is prima, dus de resten van de 'vermoorde' slechte leukocyten worden goed afgevoerd!!! Nu 2 weken 'rust' en daarna op 7 mei weer een infuus met obinutuzumab.

6 mei Morgen weer infuus obinutuzumab. Voel me na twee weken 'rust' uitstekend. Ik kan weer van alles, zonder gelijk om te vallen! Ben zeer benieuwd naar de bloeduitslagen morgen! Drink iedere dag een mok met brandnetelthee voor de nieren; een mok paardebloemwortelthee ook voor de nieren en een mok verse gemberthee om ontstekingen en virussen tegen te gaan. Verder iedere dag een vol glas met vers gesapt bietensap met wortel en gember om mijn rode bloedlichaampjes te helpen vormen. Verder veel uien en knoflook in het eten om de witte bloedcellen te helpen vormen.

7 mei 4e complete infuus: beginwaarden      HB 7,0 Trombocyten 194! Leukocyten 3,8; Neutrofielen 1,92; Lymfocyten niet gemeten (geen zorgen meer over de lage neutrofielen: soort uitgegroeide witte bloedlichhaampjes) Zowel dokter als ikzelf dik tevreden.

4 juni 3e reeks begonnen met ct-scan + bloedprikken vorige week 

          5e complete infuus: beginwaarden      HB 7,2 Trombocyten 187! Leukocyten 5,1; Neutrofielen 2,94; Lymfocyten 30 (geen zorgen meer over de lage neutrofielen: soort uitgegroeide witte bloedlichhaampjes)  Zowel dokter als ikzelf weer dik tevreden. Ook viel de HB-waarde laag uit met hoe ik me voelde! O2 verzadiging 51% 

Nu weer nachtje gebleven, omdat er nu venetoclax 20 mg bijkwam. Geen problemen. mocht naar huis. 2 weken allopurinol slikken om de nieren te activeren.

11 juni Uitbreiding Venetoclax naar 50 mg per dag. Bloedwaarden waren weer prima:

                                                                       HB 7,9 Trombocyten 178  Leukocyten 4,7; Neutrofielen 2,90; Lymfocyten niet gemeten. Zowel dokter als ikzelf weer dik tevreden. De Venetoclax heeft zelfs met de lage dosis van 20 mg al ruimte in de botten gemaakt, zodat de goede cellen kunnen groeien. De enige bijweking, die ik gemerkt heb, zijn kleine vlekjes op mijn armen. Geen last van. Woensdag en donderdag heel moe en hees praten.

18 juni Uitbreiding Venetoclax naar 100 mg per dag. Bloedwaarden waren weer prima:

                                                                      HB 7,8 Trombocyten 211  Leukocyten 4,1; Neutrofielen 2,66; Lymfocyten niet gemeten. Ureum 5,7 Urinezuur 0,22Zowel dokter als ikzelf weer dik tevreden. Vanmiddag weer terug naar ziekenhuis voor bloedprikken en morgenochtend weer. 

25 juni Uitbreiding Venetoclax naar 200 mg per dag. Bloedwaarden waren weer aardig goed:

                                                                      HB 7,6 Trombocyten 177!  Leukocyten 3,8; Neutrofielen 2,5; Lymfocyten niet gemeten. Ureum 6,4 Urinezuur 0,32 Allebei iets hoger, maar binnen de normen. Vanmiddag weer terug naar ziekenhuis voor bloedprikken en morgenochtend weer. 

Vrijdag was ik heeeel moe. Over het algemeen nu conditie op 75% van voor ik met de venetoclax begon. 

2 juli Uitbreiding Venetoclax naar 400 mg per dag. Bloedwaarden waren weer aardig goed:

                                                                      HB 7,8 Trombocyten 187  Leukocyten 3,8; Neutrofielen 2,51; Lymfocyten niet gemeten. Ureum 5,5 Urinezuur 0,23 Allebei prima. Vanmiddag  bloedprikken en morgenochtend terug voor weer. 

Zaterdag was ik weer heeeel moe. Over het algemeen nu conditie op 75% van voor ik met de venetoclax begon. Nu 120 Venetoclaxpillen gekregen met een waarde van maar liefst € 6000,00. Infuus met Obinutuzumab van € 4000,00. Dure dag. Ik voel me goed. Nu vanmiddag en morgenochtend nog  bloedprikken en dan 4 weken weg blijven. Wat een rust zal dat geven, want afgelopen maand was heel druk met heen en weer gerij naar het ziekenhuis.

30 juli Nieuwe Venetoclax van 400 mg per dag en infuus met Obinutuzumab.. Bloedwaarden waren heel goed:

                                                                      HB 8,8 (super) Trombocyten 143(jammer)  Leukocyten 3,1 (wel erg laag); Neutrofielen 1,86 (oeps, minimum); Lymfocyten niet gemeten. Ureum 5,5 Urinezuur 0,29 Allebei prima. Over 4 weken weer zelfde programma.

     Deze maandag heeeel moe, maar de dagen erna gingen weer super. Voel me uitstekend. Dokter was heel tevreden, ook waren er geen lymfklieren meer te voelen. Gewicht blijft goed, rond de 82 kg. 

27 augustus Nieuwe Venetoclax van 400 mg per dag en infuus met Obinutuzumab.. Bloedwaarden waren heel goed:

                                                                      HB 9,4 (super) Trombocyten 183(keurig)  Leukocyten 4,5 (goed); Neutrofielen 2,94 (goed); Lymfocyten 0,9 (laag!). Ureum 4,5 Urinezuur niet gemeten  Over 4 weken weer zelfde programma.

     Deze maandag weer heeeel moe. Voel me verder steeds uitstekend. Dokter was heel tevreden, ook waren er geen lymfklieren  te voelen. Gewicht blijft goed, rond de 82 kg. Geen bijverschijnselen. Komen in dit stadium volgens Dr. Croon-deBoer ook niet meer voor. Meestal alleen bij begin van de kuur.

20 september 2018 Journalist en fotograaf van MMV komen langs voor een interview om in het blad 'uitzicht' te plaatsen. Ik krijg van tevoren het artikel te lezen. Ben benieuwd, wat het geworden is.

24 september Geen nieuwe Venetoclax van 400 mg per dag en wel infuus met Obinutuzumab.. Bloedwaarden waren stuk minder:

                      HB 9,0 (goed) Trombocyten 148 (laag)  Leukocyten 1,8 (goed laag); Neutrofielen 0,35 (slecht); Lymfocyten 0,9 (laag!). Ureum 5,2 Urinezuur niet gemeten   Dit was een domper. De neutrofielen van 2,94 naar 0,35 is een enorme teruggang. Ik zit in cyclus 7, waardoor bij neutrofielen lager dan 1 wel Obinutuzumab gegeven mag worden, maar stoppen met Venetoclax. Ik heb nu een injectie met 0,6 ml Neulasta gekregen om de witte cellen op te krikken.

Dinsdag gegeven (zelf geprikt), maar woensdag middag/avond ontieglijke pijn in het bekken in mijn onderrug! De paracetamol was dus echt nodig...... Nu op donderdag nog een beetje pijn, maar een stuk minder. Maandag weer bloed prikken, om te kijken of de waarden nu hoger zijn. Benieuwd. Ik baal wel, daar ik nu zeer bevattelijk ben voor allerlei virussen en niet bij grote groepen mensen durf te komen....

1 oktober 2018 Opeens veel goede leukocyten 15! Dit is door de injectie. HB 9,1. Trombocyten 90 (heel laag) Voel me nog steeds goed. Kreeg gelijk weer venetoclax mee. Volle dosis van 4 per keer. Benieuwd of het nu goed blijft.... 

22 oktober. 2018 Resultaten oké, maar voor alle zekerheid toch een neulasta-injectie.. Laatste infuus met obinutuzumab gehad. Zowel bij bloedprikken meerdere malen moeten steken, als bij infuus: 4 maal!!!

19 november Bloed geprikt, tevens 4 extra buizen voor Amsterdam. Hemoglobine naar 8,4, neutrofielen 0,35. Weer gigantisch laag. Trombocyten 142. CRP 4 Weer een neulasta-injectie en een week geen Venetoclax. Volgende week weer terug. Snuif nu extra veel aan mijn neusinhaler met etherische olie van pepermunt, rozemarijn en teatree. Dit om bacteriën en virussen uit te schakelen. Ontieglijk snel moe. Ben ik niet meer gewend.

25 november Bloed geprikt. Hemoglobine naar 8,5, neutrofielen niet gemeten (??) Leukocyten naar 10,9. Weer goed Trombocyten 111. CRP 21 (dit stijgt supersnel als er ergens een ontsteking gaande is.) Waarom is hier dan niet op gelet??? Nog steeds moe... Vanaf nu 3 venetoclaxpillen per dag.

24 december 2018  Bloed geprikt. Hemoglobine naar 9,3, neutrofielen 4,69 Leukocyten naar 6,7.  Trombocyten 213 CRP <0 UITSTEKEND IgG 3,3 (laag)

3 pillen venetoclax per dag is voor mij schijnbaar goed! Verder was op moleculair niveau gekeken naar de MRD in het bloed (measurable residu desease= meetbare rest van de ziekte) . Dit bleek minder dan 0,01 te zijn. Er was dus in mijn bloed niets meer te vinden! Ik voel me al een tijd weer prima, geen vermoeidheid meer!

21 januari 2019  Bloed geprikt. Hemoglobine 9,0, neutrofielen onbekend Leukocyten 5,9.  Trombocyten 187 CRP onbekend  Dokter nog steeds tevreden. De weerstand is wat lager, wat normaal is met CLL en de behandeling met Venetoclax. Ik voel me prima!!

21 februari 2019 Bloed geprikt. Hemoglobine 8,7, neutrofielen onbekend Leukocyten 6,4.  Trombocyten 198 CRP 2  Dokter nog steeds tevreden. Ik voel me prima!!

18 maart 2019 Bloed geprikt. Hemoglobine 8,9, neutrofielen onbekend Leukocyten 6,9.  Trombocyten 150 CRP 19 Hoest veel  Dokter nog steeds tevreden. De weerstand is wat lager, wat normaal is met CLL en de behandeling met Venetoclax. Ik voel me verder prima!!

15 april 2019 Bloed geprikt. Hemoglobine 9,1, neutrofielen onbekend Leukocyten 2,7 (te laag).  Trombocyten 218 CRP 1  Dokter nog steeds tevreden. De weerstand is heel wat lager, wat normaal is met CLL en de behandeling met Venetoclax. Ik voel me nog steeds prima!!

13 mei 2019 HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Vandaag de uitslag van de beenmergpunctie en de ct-scan--> GEEN LEUKEMIECELLEN AANGETROFFEN. MRD=0. Kankervrij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er is ook een loting geweest. Ik ben ingeloot in de b-groep. Zo gauw de mrd=0, dan ook geen Venetoclax meer slikken. Nu alleen nog 4-wekelijks bezoek aan de hematoloog/oncoloog om bloed te laten controleren om te kijken of de mrd toch 0 blijft. Geweldig. 

 Hemoglobine 9,2, neutrofielen onbekend Leukocyten 5,8 . Trombocyten 200 CRP nog niet binnen

11 juni 2019 Bloed geprikt. Hemoglobine 8,6, neutrofielen onbekend Leukocyten 4,3.  Trombocyten 193 CRP 2  Dokter  tevreden. Ik voel me prima!!

8 juli 2019 Bloed geprikt. Hemoglobine 9,3, neutrofielen onbekend Leukocyten 4,3.  Trombocyten 209 CRP 2  Dokter  tevreden. Ik voel me super!

7 augustus 2019 domper. Mrd positief (0,01 %). Leukemiecellen gevonden. Weer aan de venetoclax. Rest van de Bloeduitslagen nog goed 

04 sept. 2019  Bloed geprikt. Hemoglobine 9,3, neutrofielen 1,85 Leukocyten 3,4.  Trombocyten 180 CRP 3 Lymfocyten 0,9 (laag)

 hier en daar worden toch wat goede cellen opgevreten door de Venetoclax. Voel me nog steeds goed.

 03 okt. 2019  Bloed geprikt. Hemoglobine 9,4, neutrofielen 4,56 Leukocyten 6,3.  Trombocyten 199 CRP 3 Lymfocyten 0,9 (laag)

 hier en daar worden toch wat goede cellen opgevreten door de Venetoclax, maar minder dan eerst. Voel me nog steeds goed, al hoest ik af en toe met wat 'groene' vlokken.

28 okt 2019 YES, MRD is weer negatief, dus ze kunnen het niet meer aantonen! Hemoglobine 9,5, neutrofielen niet gemeten Leukocyten 4,6.  Trombocyten 203 CRP 2 Lymfocyten niet gemeten. Voel me weer uitstekend!

25 nov 2019  Hemoglobine 9,3, neutrofielen niet gemeten Leukocyten 5,8.  Trombocyten 214 CRP 4 Lymfocyten niet gemeten. Voel me nog steeds uitstekend! Alle bloedwaarden binnen de norm!

23 dec 2019 Hemoglobine 9,2, neutrofielen niet gemeten Leukocyten 6.0.  Trombocyten 219 CRP 3 Lymfocyten niet gemeten. Voel me nog steeds uitstekend! Alle bloedwaarden weer binnen de norm!

20 jan 2020 YES, MRD is weer negatief, dus ze kunnen het niet meer aantonen! Hemoglobine 9,0, neutrofielen niet gemeten Leukocyten 3,4.  Trombocyten 194 CRP 2 Lymfocyten niet gemeten. Voel me weer uitstekend! Even in de gaten houden: natrium iets te hoog 146 (135-145) Vit b1 232 (66-186) vit b6 434 (34-156) b12 384 (140-500) vit d 88 (50-200). Dus toch maar stoppen met de inname van de multi b om de andere dag en muli algemeen om de andere dag!

20 feb. 2020 Weer superresultaten. De dokter had een fout gemaakt: toen vorig jaar de mrd weer positief was, kreeg ik gelijk weer venetoclax. Volgens het studieprotocol mocht dit niet. Ze vroeg of ik het niet erg vond. Tuurlijk niet!!! Ik val nu wel een beetje buiten de studie, maar we gaan gewoon nog twee maanden door zoals gepland!

Hemoglobine 9,0, neutrofielen 3,5 Leukocyten 5,7.  Trombocyten 207 CRP 2 Lymfocyten 1,3. 

19 mrt 2020 Alles weer keurig in orde. Volgens de diokter ben ik de gezondste patiënt uit de groep!!!!!! Ik begin nu aan de laatste cyclus van 4 weken met Venetoclax. Dan is de medicijnproef voorbij. Ik vertelde, dat ik extra vitamine c gebruikte om besmettingen te helpen voorkomen. Volgens haar zijn er aanwijzingen, dat Venetoclax ook het immuunsysteem versterkt. Ze verwacht, dat dat later nog onderzoek naar gedaan zal worden.

Hemoglobine 9,3, neutrofielen 3,25 Leukocyten 5,2.  Trombocyten 234 CRP 3 Lymfocyten 1,1

16-04-2020 . Door het virus moest de dokter op afstand blijven en mocht geen hand geven. Ik mocht wel lichamelijk onderzocht worden (ha, ha, zonder handschoenen of mondkapje werd er naar eventuele klieren over mijn hele lijf gezocht.) Dit was het laatste bezoek voor het onderzoek. Er werd nog bloed voor Amsterdam afgenomen. In juli volgt dan pas mijn volgende bezoek aan de dokter. Eerder in die maand word ik dan nog uitgebreid getest: Beenmergpunctie, ct-scan en loop- en verstandelijke tests. Gestopt met Venetoclax.

Hemoglobine 9,3, neutrofielen ? Leukocyten 7.  Trombocyten 233 CRP 2 Lymfocyten ?

16 juli 2020 Vorige weken CT-scan afgenomen, evenals bloed voor onderzoek in Amsterdam. Ook beenmerg is afgenomen. Nu bij dokter De Boer: op ct-scan niets bijzonders te zien; de lymfklieren waren allemaal klein zoals het hoort tussen de 1 en 1 1/2 cm. en de milt was geslonken van 16,9 naar 12,5 cm. Dit is natuurlijk geweldig. hij is nu net op de norm. Verder het belangrijkste nieuws: MRD IS NEGATIEF!!!!! Zelfs op microscopisch niveau is niets meer te vinden. Nu weer waIT AND SEE. oVER 3 MAANDEN WEER CONTROLE.

04-02-2021  Hemoglobine 9,3, neutrofielen 5,94 Leukocyten 8,7.  Trombocyten 228 CRP 18 Lymfocyten 1,5 --21% Voel me goed!

 Klik hier voor een dagelijks overzicht van mijn inname.

Veelbelovende studies:

puravitta nonisap --> klik

- Baking soda--> klik

 - groene - en witte thee --> klik

 - Kurkuma     --> klik

 - Wietolie      --> klik en hier ook

-  witte bloedlichaampjes bewerken: daarna worden ze weer ingespoten, waarna ze kanker effectiever kunnen vernietigen Car T

meer opties:

- Maitake paddestoel hetzelfde als bij paardebloemwortel

- Goudsbloemthee 

- Kamillethee