Afdrukken
Hits: 543

WIE IS TETSIEA?

Tetsiea Blijham is internationaal bekend van de vele Lichtmeesters frequenties en boodschappen die ze regelmatig via de social media en webinars doorgeeft. Tetsiea is een spiritueel leraar die verbonden is met de LichtFrequenties.

De boodschappen die ze doorgeeft, worden door haar tienduizenden deelnemers als healend en bekrachtigend ervaren. Dit doet ze op een aardse manier en haar spontane voorkomen en opmerkingen worden door velen als authentiek en verhelderend ervaren. Haar tienduizenden deelnemers aan de webinars, de online trainingen en Master opleidingen ervaren meer kracht, duidelijkheid in keuzes maken in het leven, antwoorden op de misse van de ziel en ontwaken voor het Licht en de Kracht in zichzelf.

Tetsiea’s ontwaken gebeurde tijdens een bezoek aan Chalice Well in Glastonbury (Avalon) in Engeland. Hier ontwaakte ze voor het enorme Lichtveld (Kristallijnen Veld) waarin ze boodschappen doorkrijgt om door te mogen geven. Sindsdien is ze direct verbonden met de Aartsengelen en Verheven Meesters, die haar leiden in haar leven en werk.

Tetsiea gebruikt haar heldervoelende en helderwetende gaven samen met haar jarenlange ervaring als krachtige coach en trainer om deelnemers voorbij te laten gaan aan hun blokkades. Ze te laten openen voor hun volledige potentie. Ze te trainen om hun eigen intuïtieve kanalen te openen en leren gebruiken. Ze te laten leven vanuit de frequentie van de ziel.

Veel van Tetsiea’s deelnemers hebben krachtige healings ervaren op gebied van fysieke klachten, onverklaarbare doorbraken op financieel gebied, twinsoul liefde of liefde aantrekken, hebben in kort de stroom van hun leven gevonden.