De piramide van CHEOPS

Men heeft ontdekt, dat in de piramide van CHEOPS in de koningskamer dingen niet snel slecht worden. Een dode muis bijvoorbeeld ging niet stinken, maar droogde langzaam uit, zonder te gaan rotten. 

Deze bepaalde kamer ligt op eenderde van de hoogte

  

Bij schaalmodellen bleek ditzelfde verschijnsel. Wereldwijd werden toen proeven met verschillende schaalmodellen gedaan. Berichten kwamen binnen van dode katten, die na een maand nog niet gingen stinken, evenals allerlei andere dieren. Anderen legden er eieren onder, die, behalve dat ze indroogden, ook niet slecht werden. 
Tal van voedingsmiddelen werden zo getest, met bijna allemaal hetzelfde resultaat: alles verloor vocht en werd niet slecht. 

Er werd zelfs ontdekt, dat bijvoorbeeld vruchtenzuurtjes lekkerder werden. Ook merkte men, dat wijn een steeds betere smaak kreeg!! 
Er werd nog meer ontdekt: Aluminiumfolie, dat er enkele dagen onder had gelegen bleek een genezende werking te hebben!!!!!! 
Door dit folie op pijnlijke en zieke plekken te leggen, of er omheen te wikkelen, verdween de pijn en trad genezing op!!!!! 

In Tsjechië werd ook een speciale werking ontdekt: scheermesjes bleven scherp!!!!! 
In Nederland is dit officieel onderzocht door Prof. Kreijger. De resultaten waren positief! 
Door iedere dag na het scheren je scheermesje onder de piramide te leggen blijft het scherp en kun je je soms wel 100 keer met hetzelfde mesje scheren!!!! 

Indien een fles leidingwater eronder gezet wordt, verbetert de smaak zienderogen. Het blijkt een positieve en zelfs genezende werking te hebben voor mens, dier en plant!!!!!! 

Miljoenen mensen hebben de proeven nagedaan met allemaal hetzelfde resultaat. 

Ikzelf gebruik een piramide al jaren om medicijnen te verbeteren en om mijn scheermesje scherp te houden.

Verder in de piramidepagina's leest u hoe u er zelf een kunt maken.


Ik zou het zeer op prijs stellen, als u mij een mailtje stuurde met uw resultaten. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.